Nyheder1. december 2016

Julekalender: Se, hvad Christiane giver dig i kalendergave

Deltag i konkurrencen om Christiane Schaumburg-Müllers fantastiske kalendergave i bunden af artiklen.

Christiane Schaumburg-Müller må siges at være en af Danmarks absolut største stjerner, multitalenter og powerkvinder.

For selvom vi lærte hende at kende som danser, værtinde og skuespiller – så kan den 34-årige kendis nu også kalde sig chefredaktør, iværksætter, forfatter og designer.

Sidstnævnte efter Christiane Schaumburg-Müllers lancering af den flotte, moderne stentøjserie fra RAW – Crafted Concept, som du kan vinde ved at deltage i konkurrencen i bunden af artiklen.

Her har hun kreeret et bredt sortiment til borddækningen - krus, termokrus, tallerkener i to forskellige størrelser, skåle, serveringsfade og skåle til servering til den moderne dansker.

Og i dag, den 1. december, vil Christiane Schaumburg-Müller gerne forkæle tre heldige SE og HØR-læsere med kalendergaver fra den nye kollektion RAW – Crafted Concept.

Gaven består af et sæt med tre forskellige skålstørrelser, som kan ses på billederne herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/raw_csm_nordicversion2_0.jpg

Deltag i konkurrencen i bunden af artiklen om de tre flotte skåle fra Christiane Schaumburg-Müllers RAW-serie.

De er produceret med en teknik, som kun få fabrikker mestrer. Selve stentøjsmaterialet er blevet indfarvet for at skabe det rå men stadig farvede look, som ses i bunden og på den nederste del af flere af produkterne.

Desuden er glasuren påført med specielle håndarbejdsteknikker, som giver unikt dekorerede produkter – hvor der er ikke to, som er ens.

Det kommer næppe som en overraskelse for nogen, at Christiane Schaumburg-Müller er sprunget ud i at kreere interiør – hun er kendt for sin gode stil oghendes store indblik i design, interiør og mode.

- Jeg er super glad for resultatet. Stentøjet er virkelig lækkert – det er rigtig god stil, som jeg glæder mig til at dække op med derhjemme, siger Christiane Schaumburg-Müller selv.

Christiane har været med under hele designprocessen af RAW – Crafted Concept og har haft stor indflydelse på de færdige designs af det moderne stentøj, som forener det rå og naturlige look med et stilrent, enkelt design og neutrale, nordiske nuancer, samtidig med at stentøjet bringer et strejf af 70’er nostalgi fra stentøjsfabrikken Søholm, som er ejet af producenten bag samarbejdet.

På SE og HØR er vi derfor stolte af at have Christiane Schaumburg-Müller og hendes RAW – Crafted Concept-serie bag låge nummer et i vores store kendis-julekalender.

https://imgix.seoghoer.dk/raw_csm_nordic_2_3.jpg

https://imgix.seoghoer.dk/raw_nordic_x_c_1.jpg

https://imgix.seoghoer.dk/raw_nordic_iii_0.jpg

Sponsoreret indhold