Se Geggo smide tøjet

Geggo smider tøjet i aftenens afsnit af Familien på Bryggen

Geggo smider tøjet i aftenens afsnit af Familien på Bryggen
I aftenens afsnit af Familien fra Bryggen hygger familien sig i Jylland. De er på roadtrip i en autocamper, og der bliver holdt pause ved en smuk sø, hvor Linse og Geggo tager hunden Jytte med ud at sejle i en kano.

Jytte vil gerne i vandet, men hun tør ikke rigtig komme over kanten af båden, så Geggo beslutter sig for at hjælpe hunden ved selv at hoppe i vandet.

Geggo begynder at smide tøjet, da der ikke er nogen i nærheden, men med det samme kommer der en færge og flere andre både fyldt med mennesker forbi, og så er hun pludselig ikke så kæk og prøver at gemme sig, mens Linse griner og siger hun skal vinke til folk. Det hele ender dog med, at Geggo smider tøjet og hopper i vandet - og det er en succes, for Jytte kommer med i vandet.

Det hele overrasker Linse meget, da hun bliver stolt over at se, at Geggo i en alder af 24 år faktisk har lært at svømme!

Se Geggo smide tøjet her:LÆS OGSÅ: Derfor gik Geggo på Scientology-skole

LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg er en fantastisk stripper

LÆS OGSÅ: Linse Kessler: Sex på en rasteplads


Mens familien er på køretur kommer de forbi en majsmark, og Geggo spørger om de ikke skal stjæle nogle. Mopper bliver forarget og siger, at man ikke må stjæle, men det ender med, at Geggo - med Linses opbakning snupper majskolber til familien. Hun har svært ved at stoppe igen - og hun undrer sig over planterne.

Se klippet her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close