Nyheder 4. februar 2015

SE FILMEN: Nikolaj Coster-Waldaus kone i samlejescener

Sådan har du med garanti aldrig før set den danske superstjernes grønlandske hustru
Af af
Smukke Nukâka Coster-Waldau har fræk sex i kortfilmen "Sømand".
Smukke Nukâka Coster-Waldau har fræk sex i kortfilmen "Sømand".
Foto: Thomas LaursenVerden over falder kvinder i svime over flotte Nikolaj Coster-Waldau, når han indtager rollen som Jaime Lannister i "Game of Thrones".

Siden 2011 har det danske hug haft fast plads i HBO's successerie og fået kvinderne til at sukke.

LÆS OGSÅ: Hårdt brev til Nukâka: - Din mand er dig utro!

Mens Nikolaj har gjort karriere med mange perioder med optagelser i udlandet, er det hustruen, den ligeledes skuespilleruddannede, Nukâka Coster-Waldau, der passer hjemmet i Lyngby og de to børn Saffina og Filippa.

Men Nukâka har også tid til at forfølge sin egen karriere som skuespiller, og det har blandt andet ført til medvirken i kortfilmen "Sømand", hvor hun har en yderst vovet rolle som kvinden "Sara".

I begyndelsen af filmen tager en ung udgave af "Sara", spillet af Sara Pais, afsked med sin kæreste Jørgen, der skal på langfart på havet. Sara forærer Jørgen en pung, og han forærer Sara en halskæde, inden Sara afslutter scenen med at sige "vi ses".

LÆS OGSÅ: - Sådan overlever ægteskabet

25 år senere lægger Jørgens skib til kaj i fødebyen, og den ældre Jørgen (spillet af Anders Mossling), kommer til at tænke på ungdomskæresten Sara.

Besætningsmedlemmerne går alle på værtshus, men Jørgen er trods den lange tid på havet ikke interesseret i nogle af kvinderne i baren.

Da Jørgen forlader værtshuset, stikker en af hans kolleger en prostitueret 500 kroner og beder hende følge efter Jørgen og give ham sex.

Hun opsøger Jørgen på gaden, og uden at de veksler et ord, har han og den prostituerede (spillet af Nukâka Coster-Waldau) dampende sex i hendes lejlighed.

LÆS OGSÅ: Familieferie i USA

Da Jørgen om morgenen skal tilbage til skibet, lægger han nogle penge på sengebordet og er lige ved at forlade den sovende prostituerede, da han i lejligheden opdager den halskæde, han i sin tid forærede ungdomskæresten Sara. Han bliver da klar over, at han netop har været i seng med ungdomskæresten for penge. Han tager halssmykket med og efterlader den pung, Sara i sin tid forærede ham.

Da Sara vågner og ser pungen, bliver hun fortvivlet og ligger grædende i sengen.

Se hele kortfilmen på http://super16online.dk/.

Afspil filmen "Sømand".

Nøgenscenerne med Nukâka Coster-Waldau kommer cirka 11 og 14 minutter inde i filmen .

Sponsoreret indhold