Nyheder22. marts 2018

Nu rammer første danske serie Netflix: Se den vilde trailer her

Den første originale danske serie fra Netflix får premiere 4. maj – men allerede nu kan du få et hæsblæsende og vildt smugkig på den nye postapokalyptisk serie, der har blandt andre Mikkel Boe Følsgaard og Iben Hjejle på rollelisterne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/netflix_the_rain.jpg
 (Foto: The Rain)

Netflix har givet os nogle af de største serie-succeser nogensinde – og nu er det næste store hit på vej!

Til maj får den første originale danske serie fra Netflix nemlig premiere – men allerede nu kan du få et hæsblæsende og vildt smugkig på den nye postapokalyptisk serie, der har blandt andre Mikkel Boe Følsgaard og Iben Hjejle på rollelisterne.

Den nye serie hedder ”The Rain” og kan bedst beskrives som en postapokalyptisk serie, der handler om kærlighed, jalousi og overlevelse.

Du kan se traileren for serien nederst i denne artikel.

Civilisationen, som vi kender den, er forsvundet.

https://imgix.seoghoer.dk/rain_104_unit_00059_final.jpg

(Foto: Netflix/The Rain)

Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, bevæger to danske søskende sig ud af deres sikre bunker – men kun at opdage, at alle rester af civilisationen er forsvundet.

Snart tilslutter søskendeparret sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud på en farefuld færd på tværs af et øde Skandinavien for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

Udenfor det civiliserede samfunds sociale regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil.

https://imgix.seoghoer.dk/rain_101_unit_00117_final.jpg

(Foto: Netflix/The Rain)

Men i deres kamp for overlevelse opdager de, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, og alle de problemer, der er forbundet med overgangen fra barn til voksen, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt.

”The Rain” er den første originale serie på Netflix, og den er skabt af Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo, mens rollerne bl.a. besættes af Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg.

Den får premiere 4. maj, og herunder kan du se en trailer for serien:

Sponsoreret indhold