Se den smukke video: Mikkel Beha og ’Havana’ stævner ud

Den danske musiker Juncker har skrevet en sang til rejseprogrammet \'Kurs mod fjerne kyster\'. Se musikvideoen her

Den danske musiker Juncker har skrevet en sang til rejseprogrammet 'Kurs mod fjerne kyster'. Se musikvideoen her

Foto: YouTube
Hver tirsdag aften inviterer TV-værten og globetrotteren Mikkel Beha danskerne om bord på sit skib Havana i TV2s populære program 'Kurs mod fjerne kyster'. Her stævner han ud med sine sønner og konen Marian og giver seerne en fantastisk fortælling om sejlads, palmestrande og eksotiske folkeslag.

Til programmet har Mikkel Beha fået den kendte danske sanger Juncker til at skrive sangen 'Havana' - og nu kan du se og høre den smukke musikvideo her på SE og HØRs hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama i Mikkel Behas rejseprogram

I videoen kommer du helt tæt på den smukke natur og de vilde dyr, som Mikkel Beha og resten af familien stødte på på deres tur, der gik fra Københavns havn og sluttede på Costa Ricas vidunderlige Stillehavskyst. Mikkel Beha tog for nyligt afsked med sine to sønner, Emil på 23 år og Theis på 20 år, i rejseprogrammet - de to sønner fortsætter jordomrejsen ombord på Havana, mens Mikkel Beha rejste tilbage til Danmark for at genoptage sit arbejde som vært på på Go' Morgen Danmark.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha i tårer: Pas godt på hinanden, sønner

Programmet 'Kurs mod fjerne kyster' kører hver tirsdag kl. 20:00 og vil i otte afsnit give et unikt indblik i Mikkels tilværelse og hans kærlighed til livet til søs, som han nærmest fik ind med modermælken som barn. Mikkel Behas far er nemlig den store globetrotter Troels Kløvedal, som sejlede jorden rundt med Nordkaperen.

Nyd den dejlige musikvideo her - og husk, at det er tirsdag aften kl. 20.00, at du kan se 'Kurs mod fjerne kyster' på TV2.

LÆS OGSÅ: Ærlig Mikkel Beha: Hårdt at rejse så meget som barn


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close