Nyheder15. maj 2014

Se den her: Så fræk er Christopher i ny musikvideo

Rigeligt med numser og flødeskum i den frække film
En lettere kinky Christopher nød at indspille den frække musikvideo
En lettere kinky Christopher nød at indspille den frække musikvideo
 foto: YoutubeDen danske musikdarling Christopher er med i en ny musikvideo, hvor der er rigeligt med numser og flødeskum. Bogstaveligt talt.

LÆS OGSÅ: Medina genoptager kontakten til Christopher

Musikvideoen hører til den amerikanske sanger Brandon Beals sang "Twerk It Like Miley", med henvisning til at danse lige så frækt som den omdiskuterede sangerinde Miley Cyrus.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e7e61b6f512b43c9811e9e507e5f0c48.jpgYeah! Stemningen bliver endnu højere, når Christopher ligepludselig træder ind i musikvideoen (foto: Youtube)


Her synger Christopher med i sangen og giver den gas sammen med lækre damer - her i blandt fodboldspilleren Nicki Billes eksdate Maja Krag. Og der bliver rigtigt 'slikket' i den del af sangen, hvor Christopher synger.

LÆS OGSÅ: Christopher blev kysset af lækker model

- Selvfølgelig synes jeg, at Brandon er fed og et kæmpe talent og det var ekstra sjovt at lave den her video med ham, fordi vi også er rigtig gode venner, skrev Christopher til Ekstrabladet.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om bruddet med Christopher

Brandon Beal har tidligere arbejdet sammen med navne som Snoop Dogg, Flo Rida, Kato, Lukas Graham og nu også Christopher.

Se den frække musikvideo her:

Sponsoreret indhold