Nyheder28. august 2015

Fylder 16 år i dag: Se de skønne billeder af prins Nikolai

Prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn fylder 16 år i dag, og i den anledning har SE og HØR samlet et stort galleri - fyldt med billeder fra prinsens liv.

Prins Nikolai fylder 18 år

Med et skarpt blik i sine mosegrønne øjne poserer han modent foran kameraet - næsten som herremodellerne i de internationale modeblade.

Prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn Nikolai har nemlig vokset sig til en nydelig ung mand, der i dag kan fejre sin 16 års fødselsdag. I anledning af det har SE og HØR samlet et stort galleri fyldt med billeder af prinsen. Du kan se billederne øverst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/bro_prins_nikolai_16y_3_press_1.jpg
 Steen Brogaard

Prins Nikolai fylder 16 år i dag og har i den anledning fået taget dette billede. Du kan se endnu flere billeder øverst i denne artikel. Foto: Steen Brogaard

Ligesom det gælder for mange andre 16-årige, så er prinsen begyndt på en ungdomsuddannelse. Til daglig går Nikolai således på Herlufsholm Kostskole, der ligger ved Næstved. Her er han netop begyndt i 1.g. Og livet på skolen er lige noget for Nikolai.

- Det er et rigtig godt sted, og jeg er rigtig glad for at gå på Herlufsholm. Jeg nyder hver dag, fortalte Nikolai glad, da han tidligere på året talte med SE og HØR.

Vi ønsker den unge prins tillykke med dagen!

Sponsoreret indhold