Se de sjove fraklip fra Natholdets øl-julekalender

Natholdets julekalender handlede om øl - mange øl.

Natholdets julekalender handlede om øl - mange øl.

(Foto: TV 2)

Anders Breinholt, Søren Rasted og øl-entusiasten Carsten Berthelsen var hovedpersoner i dét, der vist kan kaldes årets mest fugtige julekalender.

I Natholdets julekalender drak de 24 forskellige øl – og drak lidt snaps undervejs. Og optagelserne – der foregik over cirka seks timer en fredag eftermiddag – gik ikke helt uden svipsere (… hvilket måske var forståeligt, når man tænker på mængden af alkohol).

Herunder kan du således se en video med de sjove fraklip fra den populære julekalender:

Den 24. december knappede de Anders Breinholt, Søren Rasted og Carsten Berthelsen op for øl nummer 24, en såkaldt Gouden Carolus Christmas, og det var også tid til at få målt deres endelige promille.

Undervejs havde Breinholt kunne prale med en promille på 1,97, mens Søren Rasted blæste sig op på 1,76 – det var i afsnit 18.

Helt galt så det dog ud til at gå for musikeren her i sidste afsnit. For hvis alkometret talte sandt, burde han slet ikke kunne gå. Han burde faktisk slet ikke kunne trække vejret.

Hans promille viste således svimlende 5,8.

Man plejer at sige, at en promille på 3 giver manglende kontrol med for eksempel urinblæren, og at folk med den promille ofte er bevidstløs.

Breinholt var derimod noget overrasket, da han blæste for sidste gang. For hans promille var på mystisk vis faldet undervejs – til trods for at han havde drukket mere og mere. Hans promille lå i afsnit 24 på 1,46.

Så det lader til, at der måske har været problemer med alkometret.

Hele julekalenderen blev optaget en fredag i slutningen af november, hvor Anders Breinholt, Søren Rasted og øl-entusiasten Carsten Berthelsen mødtes ude i Natholdets studie omkring middagstid.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close