Nyheder 25. september 2014

Se de lækre billeder: Paradise-babe er blevet model

Tina Maria har fået sin drøm opfyldt om en modelkontrakt
Af af

Se de lækre billeder: Paradise-babe er blevet model
I 2012 vandt Tina Maria Hansen Paradise Hotel, og tre år forinden havde hun fået en andenplads i skønhedskonkurrencen Aquadorable, der også blev sendt på TV3.

LÆS OGSÅ: Se Tina Maria kun iført smykker

Den 23-årige skønhed har flere gange oplevet at blive stoppet på gaden af folk, der gerne ville bruge hende som model, og hun har også prøvet kræfter med lidt modelarbejde. Men selv om det har været hendes store drøm, har hun aldrig været tilknyttet et modelbureau, da hun med sine ca. 170 cm ikke har modelhøjde.

Men nu har den tidligere Paradise-deltager alligevel endelig fået en kontrakt med det danske modelbureau Le Management, der godt ville se bort fra de manglende centimeter.

LÆS OGSÅ: Laura fortryder Paradise-sex

- Først tænkte jeg bare, "jamen, jeg er jo ikke høj nok, så når de finder ud af, at jeg kun er 169-170 cm. høj, gider de da ikke bruge mig." Sådan har det nemlig været med alle de andre bureauer, og derfor har jeg aldrig rigtig gjort mere ud af det. Men da jeg så hørte, at de var ligeglade med min højde, blev jeg så lettet og kunne slet ikke vente med at komme i gang, skriver den tidligere Paradise-babe på sin blog.

LÆS OGSÅ: Christian og Malene har se på Paradise Hotel

Den fotogene skønhed bor i en lejlighed i København sammen med sin kæreste, Patrick, og hunden Valdemar. Til dagligt læser hun HF og lever af at blogge om mode og sit liv på tinamarias.com


Sponsoreret indhold