Nyheder 4. februar 2015

Se billedet: Morten Breum laver tattoos med 7-årig

DJ'en har selv kroppen fuld af tatoveringer, men syvårige Sean blev kun tatoveret med den slags blæk, der går væk igen
Morten Breum var i Danmark og spille i weekenden, og fik tilsyneladende lige tid til at besøge ekskæresten Saseline og hendes søn Sean
Morten Breum var i Danmark og spille i weekenden, og fik tilsyneladende lige tid til at besøge ekskæresten Saseline og hendes søn Sean
Foto: All Over PressDet er aldrig for tidligt at få tatoveret hele sin overarm.

I hvert fald ikke hvis tatoveringerne er falske, og de bliver lavet sammen med den danske superstjerne Morten Breum, der tidligere har været kæreste med Saseline Sørensen.

Og det var netop det, som skete for Saselines syvårige søn Sean.

- Får lige lavet noget blæk sammen med Seaniiii, skrev den tatoverede house-musiker tirsdag aften om et Instagram-billede, der forestiller dj'en, som står i en undertrøje, mens han løfter Sean og den falsk-tatoverede arm.

LÆS OGSÅ: Morten Breum kommer til Danmark

Og billedet har tilsyneladende vækket store følelser hos Breums kvindelige fans. Én fan skriver ”Papa til mine børn”, og indikerer dermed, at hun godt kunne tænke sig hans blonde gener til sine fremtidige børn.

Andre fans er også vilde med at se, at stjerne-DJ’en tydeligvis har flair for det med børn.

- Du skulle tag og få dig nogen børn snart Breezy, skriver én, mens en anden giver hende ret og tilføjer ”Du er jo fantastisk til børn”.

LÆS OGSÅ: Morten Breum i nyt samarbejde med David Guetta

Morten Breum har tidligere været bonusfar for den lille Sean, da han datede drengens mor Saseline. Og på billedet er det tydeligt, at det gode forhold stadig er intakt.

Snart får Sean en lillebror, som han kan vise det nye blæk på sin højre overarm frem til. Hans mor Saseline Sørensen, der tidligere har været en del af pigeduoen Soap, er nemlig højgravid og skal således snart føde sin søn nummer to.

LÆS OGSÅ: Morten Breum risikerer fængsel

- Jeg kan næsten ikke blive større nu! Det er, som om jeg har spist en bold. Det er lige ved at være tid, skrev hun den 29. januar om et billede af sin gravide mave på Instagram.

Dog får den lille ny en anden far end sin storebror, som sangerinden fik med Frederik Fetterlein. Denne gang venter Saseline Sørensen barnet med sin nuværende kæreste Michael Dreyer.

Se tattoo-billedet af Morten Breum og Sean lige her.


Getting ink up with Seaniiii ❤️ @saselines

Et billede slået op af MORTEN (@mortenofficial) den 3. Feb 2015 kl. 8:43 PST

Sponsoreret indhold