Nyheder6. september 2014

Se billedet: Medina viser ny fyr frem

Popdronningen har fundet kærligheden igen. Se alle hendes fyre her

Medinas mændHvis man gerne vil helt "tæt på" den danske sangerinde og popstjerne Medina, kræver det blot et par klik på det sociale billedmedie Instagram.

Sangerinden har aldrig været bleg for at lukke sine mange følgere ind i sit privatliv, og den seneste afsløring er bestemt ingen undtagelse. Medina lagde nemlig sent lørdag aften et billede med billedteksten "HIM" og en hjertesmiley op på siden.

Du kan se et galleri med alle Medinas mænd i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: Medina efter bruddet: Vi er stadig venner

LÆS OGSÅ: Medina misbrugt i reklame

LÆS OGSÅ: Medina hiver Julie Zangenberg med i seng

Dermed lægger hun sig i slipstrømmen efter ekskæresten Christopher, der for nylig lod resten af verden kende sin nye flamme, modellen Cecilie Haugaard, gennem Instagram med billedteksten "Hende her" og en glad smiley.

Medinas billede forestiller en lidt halvrodet, sort-hvid collage af polaroid-fotos, der i sig selv er billeder af både Medina, hendes nye flamme og sangerindens hund.


Den heldige mand på billedet har Medina selv "tagget" som den veltrimmede herremodel Mikkel Gregers Jensen.

Han er dermed den seneste i rækken af Medinas erobringer og afløser altså ekskæresten Frederik Bagger, der kun holdt et par måneder frem til midten af august i år.

31-årige Medina dannede tidligere par med den ni år yngre sanger Christopher i to år, men forholdet gik i stykker i januar 2014.

Sponsoreret indhold