Nyheder8. februar 2015

Se billedet: Medina og kæresten fejrer mærkedag

Medina og Mikkel er smaskforelskede
Medina og Mikkel er smaskforelskede
Medina og Mikkel er smaskforelskede
 Foto: Thomas Laursen

Forholdet mellem Danmarks ukronede popdronning, Medina, og hendes modelkæreste, Mikkel Gregers Jensen, trives stadig i allerhøjeste grad.

Parret har netop fejret seks måneder sammen som kærester, og i det delte den 32-årige sangerinde et kærligt billede af på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Medina blærer sig med Mikkel

Mikkel Gregers Jensen holder om Medina med den ene arm, mens han foreviger det romantiske øjeblik på en selfie med den anden. Parret står omslynget sammen i en badekåbe.

- Seks måneder sammen med ham allerede, skriver Medina til billedet, og tilføjer med et hashtag desuden kærlighedserklæringen: Du fuldender mig.

Noget tyder på, at Medina og Mikkel Gregers Jensen også fejrede dagen i festligt lag sammen med gode venner. Modellen delte således festbilleder af Medina, modelveninden Nadja Bender og sangeren Mads Langer fra Hotel d'Angleterre.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Har kæresten friet til Medina?

Et foto fra Benders Instagram-profil bevidner desuden, at firkløveren også var samlet i slutningen af januar til en middag i Paris.

Selv om der er et helt verdenshav, der adskiller den New York-baserede model og den Københavner-bosatte Medina, viser billeder på deres respektive Instagram-konti, at parret finder plads til masser af romantisk kvalitetstid sammen trods deres travle kalendere.

Sponsoreret indhold