Nyheder 5. november 2014

Se billedet: Christopher kysser Medinas pris

Popstjernen har overtaget ekskærestens pyntegenstand
Christopher har vundet Medinas tidligere pris
Christopher har vundet Medinas tidligere pris
Foto: Dan Mariegaard


"I love to say I told you so."

Sådan synger popdarlingen Christopher, der tirsdag kunne løfte trofæet som vinder af kategorien "Best Danish Act" til MTV Europe Music Awards.
Den uhyre populære sanger var nomineret i kategorien sammen med S!vas, Burhan G, L.I.G.A og ikke mindst ekskæresten Medina, der har vundet prisen hele tre gange tidligere og i øvrigt har været nomineret i alt seks gange.

LÆS OGSÅ: Godt nyt, tøser! Her er Christophers nye musikvideo

MTV afslørede vinderen allerede tilbage i oktober, men det var først i forbindelse med det danske lokale MTV EMA Pre-Party i København, at Christopher endelig kunne få prisen i hånden.

Det takkede han sine mange fans for på Instagram ved at kysse trofæet:

- Tak til MTV og endnu større tak til Danmarks bedste fans, skriver den 22-årige hjerteknuser til sine følgere, der kvitterer med masser af hjerter og lykønskninger.

LÆS OGSÅ: Christopher: Derfor er danske piger specielle

Da MTV offentliggjorde Christopher som vinderen i oktober, takkede den syngende charmetrold dengang også sine dedikerede fans for støtten:

- Det betyder alt! 2014 har i forvejen været et helt fantastisk år, og at vinde prisen for Best Danish Act til EMA sætter en tyk streg under dette. Endnu engang tak - ikke mindst til mine fans. Det her er også jeres pris, sagde han efterfølgende i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Christophers fans: Du er ond

MTV EMA Pre-Party blev filmet og vises på MTV som optakt til det internationale MTV Europe Music Awards-show, der sendes på MTV live fra Glasgow, Skotland, den 9. november.


Sponsoreret indhold