Nyheder25. februar 2015

Se billedet: Caroline Wozniacki takker ekskæresten

- Jeg vidste, at have datet en golfspiller på et tidspunkt ville komme mig til gode
- Jeg vidste, at have datet en golfspiller på et tidspunkt ville komme mig til gode
- Jeg vidste, at have datet en golfspiller på et tidspunkt ville komme mig til gode
 Foto: AOPDet kan være svært at hive noget som helst positivt ud efter at være blevet forladt nærmest lige foran alteret, men det gør den danske tennisspiller Caroline Wozniacki, hvis tidligere forlovede, den nordirske golfspiller Rory McIlroy, dumpede hende lige efter, at bryllupsinvitationerne var sendt ud.

På et billede, som den 24-årige "Miss Sunshine" har lagt ud på sin Instagram-profil, jubler hun over, at hun kan svare korrekt på et særligt teknisk sportsspørgsmål i en quiz.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c62858ea7edf494aa1592f37f3cb3646.jpg
LÆS OGSÅ: Rory dropper Caroline

"Hvilken sport er den eneste, hvor man skal forsøge at få færrest point?," lyder spørgsmålet, som kommer med fire følgende svarmuligheder: hockey, golf, volleyball eller basketball.

- Jeg vidste, at have datet en golfspiller på et tidspunkt ville komme mig til gode, joker den hårdtslående dansker, som selvfølgelig har svaret det rigtige svar, som er golf.

LÆS OGSÅ: Wozniacki smider tøjet på eksotisk ferie

Wozniacki fejrede det korrekte svar med hashtaggene: "Jeg fik den rigtigt," og "jeg vandt."

Til trods for det hjerteskærende og meget offentlige brud tyder alt på, at Wozniacki er stærkere end nogensinde. På sin Instagram-konto gav den 177 cm høje tennisspiller i juli udtryk for, at det føltes godt at kunne gå i høje hæle igen med en åbenlys tyk reference til McIlroys 175 cm.Sponsoreret indhold