Nyheder8. september 2014

SE BILLEDERNE: Wozzy og Serena i byen efter finale

Caroline Wozniacki og Serena Williams nød New York City by night
Caroline Wozniacki og Serena Williams er veninder uden for banen. Her er de i Florida i maj i år.
Caroline Wozniacki og Serena Williams er veninder uden for banen. Her er de i Florida i maj i år.
 Foto: All Over Press

På tennisbanen er de konkurrenter, og sent søndag aften måtte Caroline Wozniacki se sig slået af den hårdtarbejdende Serena Williams, da de to tørnede sammen i finalen i US Open.

LÆS OGSÅ: Før finalen: Caroline har det svært mod Serena

Efter kampen var det dog ikke til at se, at de to tennisstjerner kort forinden kæmpede imod hinanden. De to veninder begav sig nemlig sammen ud i New York, da kampen var forbi. Det fremgår af Wozniackis Instagram-profil, hvor hun lagde et såkaldt "selfie"-billede op af hende og Williams.

- Ude i New York City med Serena Williams, skriver den 24-årige dansker således om billedet af de to Grand Slam-finalister.

LÆS OGSÅ: Wozniacki vælter sig i penge

Og på trods af nederlaget er skuffelsen svær at få øje på hos superstjernen Wozniacki. Hun erkender nemlig blankt, at hun tabte til en bedre modstander.

- Det var sjovt, men jeg tabte desværre bare til en bedre spiller i dag. Tillykke til Serena Williams, som virkelig fortjente denne sejr. Og tak til alle for den fantastiske støtte i løbet af de seneste uger! skriver hun på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Wozniacki om bruddet: Det er en hård tid for mig

Søndagens finale i US Open var tiende gang, de to tennisgiganter kæmpede på hver sin side af et net, og indtil videre er det kun blevet til en enkelt sejr for Wozniacki.

Sponsoreret indhold