Nyheder16. januar 2015

Se billederne: Szhirley pjatter med Saselines patter

Veninderne nød hyggelig kaffedag
Af af
Saseline og Szhirley
Saseline og Szhirley
 Fotos: Claus Poulsen og Mikael RieckDet er ikke kun maven, der vokser, når der er en lille ny på vej. Også brysterne har det med at blive en anelse tungere i takt med, at amningen nærmer sig. Og sådan er det også hos den skønne sangerinde Saseline, der snart nedkommer.

Og dét har veninden Szhirley opdaget - se selv på dette billede, som Szhirley lagde på sin Instagram-profil fredag. Her pjatter hun nemlig med venindens voksende bryster.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Szhirley har født

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5d016f7f070c4d779dd42337bf1566d1.jpgSzhirley lagde dette billede på sin Instagram-profil (Foto: Szhirley/Instagram)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ba006d7b1af6483b9beb5d868c1167dd.jpgSzhirleys veninde, Saseline, kommenterede hurtigt billedet, hvor hun slog fast, at brysterne slet ikke var så store i virkeligheden (Foto: Szhirley/Instagram)


- Nu er det snart ikke mere mig der deler ud af den lunkne lyn latte direkte fra tap. Sase er godt på vej m. det lille mejeri hun er i gang m at producere, skriver Szhirley således om billedet, der viser Szhirley og Saseline sammen med veninderne Nicci Welsh og Camilla Malmberg, der hygger med kaffe og kage.

LÆS OGSÅ: Saseline: Få det barn ud af mig

I sine hashtags tilføjer Szhirley 'slap af folkens', for 'det er kærlig ment'.

Szhirley blev selv mor i begyndelsen af maj sidste år, da hun fødte en velskabt dreng. Og om lidt er det altså så venindens tur.

32-årige Saseline, der tidligere har været medlem af pigeduen Soap, venter sit andet barn til februar - og for nyligt lagde hun ikke skjult på, at hun er ved at være godt træt af at være gravid.

- Jeg føler mig tungere end nogensinde før, mens jeg hæver op fra top til tå. Jeg kan knap vente med få den her lille knægt ud, skriver hun til et billede af sig selv, som hun lagde på Instagram.

Sponsoreret indhold