Nyheder24. september 2014

Se billederne: Silas Holst er smaskforelsket

Ung dame smelter danserens hjerte
Af af
Silas Holst er forelsket op til begge ører
Silas Holst er forelsket op til begge ører
 Foto: Kaspar Wenstrup

"Vild med dans"-stjernen Silas Holst er faldet pladask for en yndig, ung dame. For fire dage siden blev han sammen med sin mand, skuespilleren Johannes Nymark, og deres veninde Louise Mahnkopf forældre til en lille datter, og det er hende, der fuldstændigt har stjålet sin stolte fars hjerte.

LÆS også: Baby var med til "Vild med dans"

Siden datteren kom til verden, har Silas Holst fyldt sin Instagram-profil med kærlighedserklæringer til hende og billeder af vidunderet, og det er tydeligt, at danseren er meget stolt af og glad for sin nye titel som far til den lille hjerteknuser.

- Så smelter mit hjerte. My baby is smiling, skrev han i går efterfuldt af tre smileyer med hjerter i øjnene og hashtags som #ægtekærlighed, #iminlove, theloveofmylife og #detbedsteiverden.

LÆS OGSÅ: Silas og Johannes' hede bryllup

Silas Holst og Johannes Nymark blev gift i Las Vegas sidste sommer. Sammen med deres datters mor, Louise Mahnkop, bor de i et hus i Brønshøj. Dans fylder allerede meget i den nyfødtes liv. Begge hendes fædre er nemlig med i dette års "Vild med dans", og dagen inden fødslen var hendes mor også med til showet - dog kun som tilskuer.

LÆS OGSÅ: Johannes Nymark med i "Vild med dans"

Det vides ikke, hvem af de to nybagte fædre, der biologisk set er far til deres fælles barn, og det er heller ikke noget forældre-trekløveret går op i. Men ud fra Silas og datterens identiske skæve smil kan man jo selv gætte.

Sponsoreret indhold