Nyheder20. februar 2014

Se billederne: Så forelskede er Thomas og Renée

Turtelduerne kan ikke holde fingrene fra hinanden
Af af

Se billederne: Så forelskede er Thomas og Renée

I denne uge tog Renée Toft Simonsen bladet fra munden og bekræftede selv, at hun og Thomas Helmig er tilbage i hinandens arme. I sommers havde det celebre par ellers meddelt, at de skulle skilles.

SE og Hør kunne dog allerede for flere uger siden fortælle historien om, at de to havde aflyst skilsmissen. Vi fangede nemlig turtelduerne i fuld gang med at fordybe sig i hinanden midt i København.

Det var i forbindelse med sin brevkasse i ugebladet FEMINA, at den tidligere topmodel i denne uge, at hun er sammen med Thomas Helmig igen. En nysgerrig læser ville vide, om den tidligere topmodel havde i sinde at blive i ægteskabet med sangeren.

Og det kunne Renée Toft Simonsen svare JA til.- Eftersom det er en inspiration for dig, at min mand og jeg er kommet godt igennem en krise i vores ægteskab, tyder det på, at det også er det, du sigter efter, skrev hun.

De kærlige kys og kram er med andre ord tilbage hos Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig, og SE og HØR bringer her et lille galleri med mysse-parret.Læs også: Renée: Vi kom godt igennem krisen

Sponsoreret indhold