Se billederne: One Direction fik kongeligt besøg

Kronprinsessen og to af de royale rollinger havde mandag aften fundet vej til Parken for at se One Direction

Kronprinsessen og to af de royale rollinger havde mandag aften fundet vej til Parken for at se One Direction

Foto: AOP og Mikael Rieck
Det var ikke kun skrigende, unge piger, der i går havde fundet vej til Danmarks nationalstadium i København for at opleve popfænomenet One Direction.

Også en række danske kendte og kongelige tog plads i Parken for at se de fem popfyre underholde i bedste popstil. Blandt andre var prinsesse Isabella, prins Christian og mor kronprinsesse Mary til koncert med de poplære popdrenge.

SE og HØR har her samlet lidt billeder af de kendte i Parken.Kronprinsessen holdt øje med sine royale rollinger, prins Christian og prinsesse Isabella, da de sammen ankom til Parken mandag aften (Foto: Mikael Rieck)
Rapperen Wafande fulgtes med sin Voice Junior-deltager Sille (Foto: Mikael Rieck)
Skuespiller Nicolaj Kopernikus (Foto: Mikael Rieck)
Jimmy Jørgensen (Foto: Mikael Rieck)
Martin Brygmann (Foto: Mikael Rieck)Kendisfrisør Dennis Knudsen (Foto: Mikael Rieck)
TV-vært Anders Breinholt (Foto: Mikael Rieck)


De fem drenge Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson gik på scenen omkring kl. 20:00.

Popdrengene, som blev skabt efter at have medvirket i det britiske X Factor, lagde ud med "Midnight Memories", som også er titlen på bandets tredje album. Efter flere timers underholdning foran 45.000 sluttede de fem drenge af med deres nok største hit "Best Song Ever".

Allerede tidligt mandag eftermiddag begyndte de unge piger - mange med popgruppens 1D-signatur skrevet i panden - at vrimle mod Parken for at sikre sig de allerede bedste pladser på Danmarks nationalstadium.

Folkene bag Parken var da også klar over, at de fem pop-drenge er tilpas populære til, at mange ville forsøge at stille sig i kø tidligt. På Parkens hjemmeside har man derfor gjort opmærksom på, at det ikke er tilladt at overnatte ved Parken forud for de storstilede koncerter mandag og tirsdag:

- Man må under ingen omstændigheder overnatte ved Parken, heller ikke i de omkringliggende offentlige parker eller gader. Der er ikke adgang i området omkring Parken før kl. 14.00, undtaget "Early Access" som kan ankomme kl. 12.00, skriver Parken på sin hjemmeside og tilføjer:

- Det betyder også at man tidligst kan stille sig i kø fra kl. 14.00 (vel at mærke til den dag man har billet til). Parken vil denne aften IKKE være overdækket med tag, skriver Parken på sin hjemmeside.

Andre fans af det britisk-irske band tog tidligere mandag plads foran det fashionable Hotel d'Angleterre, hvor Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson bor forud for de to koncerter mandag og tirsdag aften.

Liam Payne stak således hovedet ud og betragtede de mange pigefans, der havde taget opstilling foran det fashionable hotel på Kongens Nytorv. De mange fans kvitterede med skrig og hviin.

Der var dog ikke spor af ét af de andre medlemmer, Niall Horan. Han havde tidligere skrevet på Twitter, at han kæmper med en omgang smerter i halsen, og at det ikke lige er noget, der passer ind i popdrengens planer. Men der var ingen grund til panik - Niall Horan blev klar til mandagens koncert.

I aften spiller de igen i Parken.

Sætliste
1. Midnight Memories
2. Little Black Dress
3. Kiss You
4. Why Don't We Go There?
5. Rock Me
6. Don't Forget Where You Belong
7. Live While We're Young
8. C'mon, C'mon
9. Right Now
10. Through the Dark
11. Happily
12. Little Things
13. Moments
14. Strong
15. Better Than Words
16. Alive
17. One Thing
18. Diana
19. What Makes You Beautiful
Ekstranumre
20. You & I
21. Story of My Life
22. Little White Lies
23. Best Song Ever

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close