Nyheder19. januar 2015

Se billederne: Mulder og Scully vender tilbage

Produktionsselskab forsøger at genoplive 'X Files'
Af af

Se billederne: Mulder og Scully vender tilbage"Sandheden er (åbenbart stadig) derude". I hvert fald vil TV-produktionsselskabet FOX genoplive kult-serien 'X Files', der hittede tilbage i 1990'erne.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Og ifølge FOXs direktør, Gary Newman, er seriens hovedpersoner David Duchovny og Gillian Anderson klar til igen at trække i FBI-jakketøjet og undersøge og opklare alverdens paranormale sager.

LÆS OGSÅ: David Duchovny: Afhængig af sex

- Det er rigtigt, at vi har haft nogle samtaler om X-Files. Vi er håbefulde og håber at kunne bringe X-Files tilbage på et tidspunkt, siger Gary Newman ifølge det britiske medie.

Også seriens skaber Chris Carter er klar til en ny omgang 'X Files', som på dansk blev kendt som 'Strengt Fortroligt'.

Dog er der et par forhindringer i vejen: Både David Duchovny og Gillian Anderson er travlt beskæftiget med andre film- og TV-projekter. David Duchovny indspiller således en ny NBC-serie, mens Gillian Anderson kan opleves i NBC's Hannibal, som også vises i Danmark.

LÆS OGSÅ: David Duchovny skal skilles

Serien om FBI-agenterne Mulder og Scully (spillet af henholdsvis Duchovny og Anderson) strakte sig over imponerende ni sæsoner og blev så populært, at der sidenhen også blev indspillet to film.

I 1998 kom filmen "The X-Files: Fight The Future", og ti år efter fulgte nummer to med titlen "The X-Files: I Want To Believe".

Se billeder af seriens hovedpersoner her:

LÆS OGSÅ: Gillian Anderson taler ud om lesbisk affære

Sponsoreret indhold