Nyheder18. marts 2014

Se billederne: Mikkel Beha sejler i fars fodspor

Sejler ud på verdenshavene med sin egen familie
Af af

Se billederne: Mikkel Beha sejler i fars fodspor




Tv-værten Mikkel Beha Erichsen har nærmest fået livet til søs ind med modermælken - for far Troels Kløvedal rejste i sin tid jorden rundt med sønnen og resten af familien på det gode skib 'Nordkaperen'.

Så derfor er det også helt naturligt, at Mikkel går i fars fodspor - eller sejler, om man vil.

I aften er der således premiere på et nyt eventyr-program med Mikkel Beha Erichsen ved roret - i bogstaveligste forstand. Den kendte tv-vært er stævnet ud på en lang jordrejse, der går fra Københavns havn og slutter på Costa Ricas vidunderlige Stillehavskyst.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha i nyt eventyr-program: Det vildeste jeg har oplevet!
I det første afsnit, som sendes i aften kl. 20.00 på TV2, kommer globetrotteren - og hans familie Emil (23 år), Theis (20 år), Alfred (14 år) og Mikkels hustru Marian - helt tæt på de gigantiske finhvaler - en oplevelse, som Mikkel Beha Erichsen ikke sådan kan ryste af sig:

- Det er noget af det vildeste, jeg har oplevet. Det der med at de lige som kom tættere og tættere på os, og vi kunne bare mærke, at de var nysgerrige. Det plejer finhvaler ikke at være på denne her måde, hvor de kommer helt tæt ind til båden, forklarer Mikkel Beha Erichsen til Go' Morgen Danmark fra en noget usikker Skype-forbindelse.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha hader Hellerup
Lige nu befinder den eventyrlystne Mikkel sig sammen med sin familie på Stillehavssiden af Costa Rica - og selvom oplevelsen med finhvalerne ligger noget tid tilbage, giver det ham stadig gåsehus at tænke tilbage på:

- I starten troede vi, at vi var heldige, hvis vi så dem fra et stykke væk. Men så kommer de bare tættere og tættere på. En halv til en meter fra båden, vi kunne næsten røre dem på snuden, fortæller Mikkel Beha Erichsen i Go' Morgen Danmark.

'Kurs mod fjerne kyster' har premiere i aften kl. 20.00 på TV2 og i otte afsnit vil seerne få en fantastisk fortælling om sejlads, palmestrande og eksotiske folkeslag.

SE og HØR bringer her et galleri med billeder fra tv-værtens fantastiske jordomrejse. Billeder er alle taget af TV2.

Sponsoreret indhold