Se billederne: Lastbil bjerget op af Limfjorden

En lastbil, der tidligt tirsdag morgen rullede i Limfjorden fra en færge, er blevet hejst op af vandet og står nu på kajen i Hvalpsund.

Det oplyser Falck onsdag morgen ifølge TV2 Nord.

I forbindelse med bjærgningen af lastbilen stødte bjærgningsmandskabet på den udfordring, at lastbilen lå på en skrænt i vandet, og man var nødt til at sende en dykker ned for at se, at alting var, som det skulle være.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: presse-fotos.dk

- Vi har trukket den langs sejlrenden, så det kunne undgås, at den kæntrede, men vi har holdt os rimelig lige på den, og de sidste 50 meter har vi taget i fulde træk, siger Jesper Vittrup Hansen, havariagent hos Falck, til tv-stationen.

Lastbilen kom op på land tidligt natten til onsdag.

Sent tirsdag aften blev en container fra lastbilen hejst op af vandet.

- Det er en noget længerevarende proces. Bare det arbejde, der er lavet med at skære containeren fri af ladet, har taget næsten to timer, fortalte indsatslederen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lastbilen rullede af færgen "Mary", som sejler mellem Hvalpsund og Sundsøre, og væltede ud i vandet omkring 150 meter fra kysten på vej mod Hvalpsund.

Ingen personer kom til skade.

Ifølge overfartsleder på færgen Flemming Thomasen var det en håndbremse, der ikke var trukket, som fik lastbilen til at rulle.

- Chaufføren sad inde hos mig og drak kaffe, som han plejer. Så begyndte lastbilen at rulle, og han nåede ikke ud, inden den kørte ud over rampen. Så den ligger fortsat uden for molen nu, sagde han til DR tidligere tirsdag.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close