Se billederne: Her er de lækreste VM-journalister

Vanessa Huppenkothen er en af de skønheder, du kan opleve under VM i fodbold

Vanessa Huppenkothen er en af de skønheder, du kan opleve under VM i fodbold

Foto: Instagram


Spillet på banen er det, der får mest fokus i Brasilien i disse dage. Men faktisk er der også al mulig grund til at kaste et blik ud på sidelinjerne. Det er nemlig her man finder alverdens tv-journalister - og nogle af dem er formentlig i stand til at vække samme begejstring hjemme i stuerne som selv det mest flydende sambabold.

LÆS OGSÅ: Fodboldfrue som bikini-babe

Vi har samlet nogle billeder af de lækreste journalister, der dækker VM-slutrunden.

Sara Carbonero

Foto: All Over

Den 30-årige skønhed pryder skærmen på den spanske tv-kanal Telecinco. Landsholdsmålmanden Iker Casillas er helt sikkert ked af Spaniens dårlige indsats, men han kan glæde sig over at dele dobbeltseng med Carbonero. Der går rygter om, at Casillas på et tidspunkt blev så forblændet af Carboneros skønhed, at han glemte alt om kampen han var ved at spille.

LÆS OGSÅ: VM i fodbold: Her er alle de vilde frisurer

Inés Sainz

Foto: All Over

Hvis du vil nyde synet af dette stykke mexicanske øjeguf, skal du finde den spanske version af nyhedskanalen CNN. Den smukke kvinde har dækket de største sportsbegivenheder i verden og går ikke af vejen for at gøre det i en noget alternativ "arbejdsuniform", der mest af alt minder om et festoutfit.

LÆS OGSÅ: Se billederne fra Zangenberg og Bendtners kærlighedsferie

Kay Murray

Foto: Instagram

Hun har været vært på Real Madrid TV, men har også forskønnet sportsdækningen for en lang række andre medier. Du kan blandt andet være heldig at fange et glimt af hende på Fox Soccer Network.

Vanessa Huppenkothen

Foto: Instagram

Endnu en mexicansk lækkerbisken fra spansk CNN. Skønheden med efternavnet, der er lidt af en promilletest, er så rygende hot, at hun har prydet forsiderne af verdensberømte blade som GQ og Cosmopolitan. Vi tilbyder gerne en plads som ugens SE og HØR-pige, hvis Huppenkothen er interesseret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close