Nyheder13. januar 2015

Se billederne: Christopher med og uden krøl

Popsmeden har før været krølle-løs
Af af

Billeder af Christopher (med og uden kærester)Det kom som et chok for de fleste 'nudel-fans', at Christopher mandag lod sine lyse krøller klippe - men som du kan se i galleriet nederst i denne artikel, er det ikke første gang, at popsmeden har været krølle-løs.

Derfor er den nye frisure nu alligevel noget, der har fået mange Christopher-fans til at blive kede af det. I hvert fald har flere af fans af popsmeden ytret deres chok og sorg på sangerens Instagram-profil:

LÆS OGSÅ: Christopher har smidt krøllerne: Se hans nye frisure her

- Vi kommer til at savne nuddelhåret, men du er smuk med alt hår chris, skriver én fan blandt andet.

- nu giver "first like" ikke mening! Du synger jo at du har nudel hår, savner dit gamle hår, du var jo perfekt som du var!???, lyder det sørgelige budskab fra en anden.

- Dine nudler! De er væk! Det kan du bare ikke gøre! Men okay, du er alligevel flot Chris§, skriver en Christopher-fan, mens en fjerde fan blot skriver:

- Savner nudlerne.

LÆS OGSÅ: Se videoerne: Christopher i knalde-konkurrence

Hele krøllerne-væk-affæren begyndte mandag, da Christopher lagde et kryptisk billede på sin Instagram-profil. Billedet viste en masse lyse totter hår på gulvet hos en frisør - og mange fans var ikke sene til at konkludere, at 'nudel-hår' havde sagt farvel til sit nok mest tydelige varemærke: Sine krøller.

Tirsdag løftede 'I Told You So'-sangeren så resultatet, som altså både har affødt positive og negative kommentaren fra nogle af Christophers knap 300.000 følgere på Instagram.

Men det er nu ikke første gang, at vi har set en krølle-fri Christopher. Også i 2012 havde popsangeren en frisure, der til forveksling ligner den, han har nu, efter at krøllerne er røget.

Se selv i dette galleri med Christopher:

Sponsoreret indhold