Nyheder21. april 2020

Se 11 gratis og prisvindende Netflix-dokumentarfilm på YouTube

Da vi alle er hjemme, enten fra arbejde eller skole, så er der pludselig mere tid, der skal fyldes ud i løbet af dagene. Derfor har Netflix nu valgt at lægge en række dokumentarer ud på det sociale medie YouTube, som du kan se helt GRATIS
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chasing_coral.jpg
 Foto: YouTube/Netflix

Mange ældre elever kan stadig ikke komme i skole.

Det betyder fortsat hjemmeskoling, og det kan for nogle lærere betyde, at der skal tys til andre, mere kreative undervisningsmetoder.

Netflix har i mange år givet lærere mulighed for at se dokumentarer i klasseværelset.

Men fordi mange stadig ikke kan komme i skole, så har Netflix nu valgt at gøre det muligt for både skolelærere og alle andre at se en række udvalgte dokumentarfilm og -serier på deres YouTube-profil.

Du har derfor blandt andet muligheden for at se den Oscar-nominerede ”13th”, der handler om det amerikanske fængselssystem. På listen finder du også andre lærerige film som ”Chasing Coral” og ”Knock Down The House”.

Hvis du er til den smukke og tankevækkende dokumentarserie ”Our Planet” – så kan du glæde dig over, at der også ligger otte afsnit klar af den.

Om du er lærer og har brug for at give dine elever hjemmearbejde, eller om du bare elsker gratis underholdning. Så finder du alle de gratis film på YouTube lige her.

Du behøver hverken have en konto på Netflix eller YouTube for at se dokumentarerne.

Sponsoreret indhold