Nyheder12. december 2014

Score-Søren

Den 45-årige tidligere minister og Venstre-rebel har fundet kærligheden i en purung partifælle
Den gråsprængte Venstre-profil har scoret en ung model fra sit eget parti.
Den gråsprængte Venstre-profil har scoret en ung model fra sit eget parti.
 Foto: Dan Mariegaard

Søren Pind har fundet kærligheden igen, efter at han blev skilt for seks år siden.

Den udkårne er hans bare 22-årige partifælle Charlotte Bisserup Bechfeldt, der arbejder som kampagneleder på Venstres partihovedkontor i Søllerød, og forholdet er så seriøst, at hun for et par uger siden rykkede ind i Pinds villa på Østerbro.

Pind, der er et yderst privat menneske, har ikke lyst til at kommentere romancen.

Heller ikke at både han og den udkårne afslører på Facebook, at de netop har tilbragt en særdeles romantisk weekend sammen, og har lagt billeder ud fra det hotelværelse, hvor de opholdt sig.

"Jeg kommenterer ikke på sådan noget. Men tak for forespørgslen," lyder det venlige, men bestemte svar fra Søren Pind, da SE og HØR spørger.

Billederne, han har lagt ud, er fra suiten på det luksuriøse hotel Kokkedal Slot i Hørsholm, og han har tilføjet teksten "søndag i suiten på Kokkedal Slot, mens vi venter på high tea."

Under Pinds billede har Charlotte Bisserup Bechfeldt lagt et billede af en champagne på køl og hvide frotté-tøfler, hvor hun skriver: "Bliver forkælet efter nogle hårde dage (hjerte), sammen med Søren Pind."

Heller ikke hun har lyst til at kommentere billederne - aldersforskellen kan parret dog ikke løbe fra. Pind blev i 2008 skilt fra Marie-Louise, som han havde kendt siden 1992 - altså året,
hvor hans nye kærlighed kom til verden.

Fra det ægteskab har den nyforelskede politiker sønnerne Theodore, 11, og Johan-Emil på otte år.

Sponsoreret indhold