Nyheder19. juli 2011

Schmeichel mister millioner i massevis

Den store målmands evner i buret var langt større end investeringstalentet
Der er grund til et anstrengt smil, for Peter Schmeichel har mistet mange penge
Der er grund til et anstrengt smil, for Peter Schmeichel har mistet mange penge
 Foto: All Over

Han skovlede millioner ind i løbet af sin aktive karriere. Faktisk helt op mod 150 mio. gode, danske kroner i løbet af sine 16 år som professionel, anslås det.

Og det er heldigt for Peter Schmeichel, at han har noget at tære på, for stort set alle de investeringer, han har forsøgt sig med de seneste år, har slået fejl. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Peter Schmeichel: Familieforøgelse

Den tidligere Manchester United-stjernes holdingselskab GD Holding ApS har i øjeblikket et minus på 10,7 mio. kr. som følge af fejlslagne investeringer. Også egenkapitalen i selskabet GD Procon ApS er pist forsvundet, og efter katastrofeåret 2008, der gav et gigantunderskud på over 14,2 millioner, har selskabet en negativ egenkapital på 4,9 mio. kr.

Læs også: Schmeichel snuppet af politiet

Schmeichel var også involveret i prestigeprojektet Ledreborg Palace Golf i Lejre, der blev revet med i faldet i forbindelse med Roskilde Banks krak. Her mistede The Great Dane 1,6 mio. kr., ligesom der også er røget knap en kvart million i forbindelse med 2 mindre investeringsselskaber.

Fejlinvesteringer er dog ikke noget nyt begreb for Champions League-værten. Fra 1999 til 2002 ejede han Hvidovre Boldklub, og de 3 års ejerskab af hans tidligere klub kom til at koste ham anslået 15 mio. kr.

Sponsoreret indhold