Nyheder 20. juni 2018

Saszeline: Overvejer plastikkirurgi

De fleste kvinder (og for den sags skyld mænd) kan nok blive enige om, at 35-årige Saszelines krop er blandt de ypperste af slagsen. Alligevel overvejer sangsilden at få forynget en del af den.
Foto: Aller

Det er svært at forestille sig, hvad smukke Saszeline kunne lave om på sig selv.

Men efter to graviditeter er den 35-årige sangerinde ikke just tilfreds med dele af sin ellers veldrejede krop.

- De bryster sidder ikk hvor de engang sad, de har ikke samme fylde de engang havde..., de har ammet 2 børn og fylder snart 36 år, skrev Saszeline i går på sin Instagram til en video af sig selv iført en rød badedragt.

Og utilfredsheden over den manglende fylde har åbenbart stået på et stykke tid og fyldt så meget, at hun kraftigt har overvejet at få foretaget et kirurgisk indgreb i barmen.

- Jeg har så mange gange tænkt at jeg ville få dem løftet, ordnet og har endda overvejet at få noget i dem, fordi jeg mistede ‘fylden’ efter mine børn. Jeg har været til samtaler på privatklinik, men kan stadig ikke få mig selv til nogle af de forskellige ‘muligheder’ endnu, forklarer Saszeline.

Artiklen fortsætter under billedet...

Men selvom det er over tre år siden, at hun fik sin anden søn Dexter sammen med kæresten Michael Dreyer, har Saszeline ikke gjort noget ved brysterne endnu.

- Det er en blanding af jeg har total angst for tanken om der er noget som skærer i mig, og at jeg vil komme til at fortryde enten et fremmedlegeme i min krop, eller de evt komplikationer og ar som følger med... og så er jeg tilbage til udgangspunktet... Jeg ved mine bryster ikke ser ud om de gjorde engang, og for hver millimeter de falder ned i den ‘forkerte’ retning, skal jeg accepterer at de nu sidder anderledes end de gjorde da jeg var 20.... Tror ikk jeg er den eneste med de mange tanker og overvejelser om sine bryster - måske før, men endnu mere efter børn, fortsætter skønheden.

Da Saszelines ældste søn Sean var lidt over tre år gammel, var stjernen lidt mere tilfreds med barmen.

- Jeg har et ret godt forhold til mine bryster. Det er virkelig nogle gode nogle af slagsen, sagde Saszeline dengang til SE og HØR, da hun deltog i TV3's Brystgalla sammen med et væld af andre kendisser.

- Når jeg skal fremhæve noget på min krop, er det altid mine bryster. Sådan har jeg altid haft det, grinede hun. Men en graviditet og en omgang amning mere var altså ikke et hit for attributterne.

I 2017 spurgte SE og HØR ind til, hvordan Saszeline har det med elementer som botox - og her har hun ikke en finger at sætte på sit udseende.

Hendes snart 60-årige mor har fortsat ikke en rynke - så selvom Saszeline aldrig vil sige aldrig, så har hun indtil videre ikke haft behov for at få sprøjtet noget som helst ind i ansigtet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold