Nyheder11. juli 2017

Saszeline i sorg: Mister sin hund

Sangerinden Saszeline har måttet tage afsked med sin elskede hund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sase_2.jpg
 Foto: All Over Press

Hunden er menneskets bedste ven.

Sådan lyder et ordsprog, og det gør ondt at sige farvel til en ven, man har holdt af.

Det kan den tidligere S. O. A. P-sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer sandsynligvis skrive under på, efter at hun har måttet tage den sidste afsked med sin hund.

Det skriver kendisbloggeren på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af det firbenede kæledyr, der ligger på et tæppe.

- Smukke, dejligste Neller. Du har været den bedste vovse, man kunne ønske sig. Hele 16 år gammel blev du, så du havde et godt og langt liv.

- Men i går drog du videre til hundehimlen. Vi vil savne dig meget her hos os, skriver hun til billedet.

Siden har flere af den 34-årige sangerindes venner og følgere kommenteret billedet af hunden og sendt kærlige tanker til familien.

Også sønnen Sean, som bloggeren har fra sit tidligere forhold med kendissen Frederik Fetterlein, har kommenteret billedet af familiens hund.

- Savner dig af hele mit hjerte, skriver han til billedet, mens hans mor takker for de mange varme tanker og kommentarer.

Galleri med Saszeline: Artiklen fortsætter under galleriet

Saseline 3008 2016

Den tidligere Boogie-studievært afslørede i maj, at hun og familien rykker teltpælene op og flytter til den spanske storby Barcelona efter sommerferien.

Den 34-årige mor til to fortalte i et indlæg på bloggen wuhuw.dk, at hun havde udlængsel, og at hun derfor vil forfølge sin drøm om udlandseventyret.

I juni fortalte sangerinden, der tidligere var kendt under navnet Saseline Sørensen men har fået ændret navn siden besøg hos en numerolog, at hun var i fuld gang med at finde en lejlighed til sig selv og sønnerne, Sean og Dexter.

I et blogindlæg løftede hun også sløret for, at hun skal være med i Kanal 4-programmet "Nærkontakt", der bliver sendt til efteråret.

Sponsoreret indhold