Nyheder1. oktober 2013

Saselines store hemmelighed

Den smukke sangerinde måtte flygte fra Fetterlein til et kvindehjem
Dengang dette billede blev taget i 2008, var alt ikke lykkelig
Dengang dette billede blev taget i 2008, var alt ikke lykkelig
 Foto: Claus Poulsen




I mange år har Saseline båret på en stor hemmelighed: I 2008 flygtede Saseline fra et usundt forhold med Frederik Fetterlein til et kvindehjem med deres fælles søn på bare syv måneder. Det afslører MSN Stars i dag:

- Jeg var ude i en ekstrem situation. Jeg havde en kuffert og min søn, ingen lejlighed, ingen penge, intet arbejde. Det var alt sammen et clash af, at jeg befandt mig i en situation, hvor jeg ikke kunne komme væk fra Frederik, fortæller hun til MSN Stars.

Allerede under graviditeten med parrets fælles søn Sean gik forholdet dårligt.

- I hele min graviditet var vores forhold ude på et sidespor, hvor vi begge måske kunne have handlet anderledes, end hvad vi gjorde... Uden at jeg behøver gå mere i dybden med det, så opførte vi os begge to irrationelt og dumt. Jeg kunne sidde her og bebrejde, at det kun var hans skyld, når det var ham, som var utro flere gange, men jeg bebrejder ham ikke, siger hun.


Se Saselines forførende video her


Det var kulminationen på et usundt forhold, der den dag tvang Saseline til at flygte:

- Jeg havde i en periode på otte måneder boet hos forskellige veninder og familie, men jeg kunne ikke slippe af med Frederik, som prøvede at gøre alt for at holde mig i et forhold, han længe inden allerede havde ødelagt… Jeg var fastlåst med en mand, som både fortalte venner og pressen, at vi stadig var et par, når virkeligheden så meget anderledes ud, forklarer hun.

Nu har de to det godt igen, og Saseline er ikke ude på, at hænge Fetterlein ud:

- I dag er han en rigtig god far, og Sean og ham har et fantastisk forhold. Det er det eneste, der betyder noget for mig... Og så kan jeg sagtens tilgive fortiden, og hvad han udsatte mig for. Det vigtigste er, at vi begge er gode forældre og kan finde ud af det sammen, fordi vi har en søn sammen, som ikke skal lide på grund af, at vi tog dumme valg, siger hun.


Derfor er kæresten hemmelig


Sponsoreret indhold