Nyheder22. september 2016

Saseline stresser over denne afhængighed

Sangerinden og bloggeren Saseline Sørensen bekymrer sig for sin egen afhængighed af de sociale medier.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sasa.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Snapchat, Facebook, Instagram og Twitter.

Med et svimlende antal af månedlige klik har de sociale medier for alvor vundet danskernes hjerter.

Netop brugen af de talrige forskellige medieformer tager den danske kendisblogger og model Saseline Sørensen op i et nyt indlæg på sin blog www.wuhuw.dk.

Her skriver bloggeren, at hun er bekymret over, hvordan de sociale medier påvirker hendes liv.

- Jeg må indrømme, at jeg indimellem kan føle, at det hele kan tage lidt overhånd. Jeg får simpelthen OD (overdosis red.)! Jeg har dage, flere nu end tidligere, hvor jeg har et behov for ikke at være på et socialt medie eller poste noget som helst. Det kan også nogle gange stresse mig, om det, jeg poster, er godt nok, skriver Saseline Sørensen på sin blog.

Saseline Sørensen er selv at finde på flere sociale medier, og hendes populære Instagram-profil har over 81.000 følgere.

Til trods for halvfemser-sangerindens lange blogindlæg, har Saseline Sørensen ikke planer om at skrotte de sociale medier. Derimod vil hun fortsat gøre sig tanker om, hvordan hun skaber en balance mellem sit liv online og offline.

- Jeg elsker bloggen, Facebook, Instagram og alt det, der også følger med. Måske bare en lille reminder på, hvor stor en magt, kontrol og afhængighed det kan gå hen og blive, når de sociale medier tager kontrol over dig, eller hvordan de tager dit nærvær væk fra dem, som du i realiteten holder mest af, skriver Saseline Sørensen.

Læs hele Saseline Sørensens indlæg her

null

Sponsoreret indhold