Saseline: Sådan bli'r hun så lækker

Skønheden Saseline passer rigtig godt på sin krop

Skønheden Saseline passer rigtig godt på sin krop

Foto: All Over

Der er ikke mange kvinder, der formår at bære kvindelige kurver så smukt som sangerinden og modellen Saseline. Men lækkermåsen gør også sit for den flotte figur.

- Jeg træner hver dag i øjeblikket. Både reformer pilates og bikram yoga, som er i 40 graders varme i halvanden time. Uanset hvor meget man elsker at tage til yoga normalt, er det en pinsel. Det er absurd hårdt, men er det hele værd, informerede skønheden, da seoghør.dk mødte hende til Danish Beauty Awards for nylig.

Læs også: Saseline elsker sine bryster

- Det er skide hårdt, og det bliver ved med at være hårdt. Det udfordrer ens psyke og gør dig mere og mere smidig. Så, ja, jeg lider for skønheden. Det er jeg og min krop værd, forklarede Saseline.

Hun hiver alle, hun kan overtale, med til de hårde træningstimer. Også den velproportionerede kvindes mor er blevet lokket til yoga i 40 graders varme.

Læs også: Remee og Saseline: Smider tøjet sammen

- Nu har jeg dyrket det i seks måneder, så det kan virkelig mærkes. Desværre har jeg lige været i Rom og Monaco i ti dage og ædt helt vildt, så jeg føler ikke, at jeg er lige så sund at se på, som jeg var, før jeg tog afsted ...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close