Nyheder17. april 2015

Saseline: Mit barn udmatter mig

At være nybagt mor kan dræne kroppen. Det kan sangerinden bestemt mærke
Saseline kan bogstavelig talt mærke byrden af at have født
Saseline kan bogstavelig talt mærke byrden af at have født
 Foto: Mikael Rieck



Følelsen af at blive forælder er ikke kun helt fantastisk. Det kan nemlig også være enormt udmattende at bringe et nyt liv til verden.

Det kan sangerinden Saseline Sørensen skrive under på, efter hun for otte uger siden blev mor til lille Dexter, som er hendes søn nummer to.

LÆS OGSÅ: Saseline: - Få det barn ud af mig

- Jeg er en træt, men glad, mama i disse dage. Med en baby på næsten otte uger, som lige nu tager et tigerspring, hvor det eneste sted, han kan finde ro, er i mine arme. Når man så allerede vejer 7,5 kilo, bliver det lidt tungt i længden, skriver den tidligere S.O.A.P.-stjerne således på sin Instagram-profil.

Da Dexter kom til verden natten til den 22. februar, vejede han lige godt fire kilo, så den lille fyr vokser i den grad hurtigt.

LÆS OGSÅ: Saseline: Ikke fedt at være gravid

Saseline bragte Dexter til verden sammen med sin kæreste Michael Dreyer, og parrets nyfødte søn er lillebror til syvårige Sean, som den populære sangerinde i sin tid fik med den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein.

Se Saselines udmattede kærlighedserklæring til sin søn lige her:

Jeg er en træt - men glad - mama disse dage Med en baby på næsten 8uger, som lige nu tager et 'tigerspring', hvor det eneste sted han kan finde ro - er i mine arme. Når man så (allerede) vejer 7 1/2kg så blir det lidt tungt i længden!! - gælder det ikk også for en slags træning?? bare underligt hvorfor jeg så stadig ikke kan passe mit tøj @camillamalmberg - glæder mig til vi skal igang!!

Et billede slået op af Saseline Sørensen (@saselines) den 16. Apr 2015 kl. 7:28 PDT

Sponsoreret indhold