Saseline: Flopper fælt

Saseline har solgt under 100 eksemplarer af sin nye plade \

Saseline har solgt under 100 eksemplarer af sin nye plade "Restart"

Foto: All Over

Privat har sangerinden Saseline været sendt til tælling efter et mislykket forhold til den fallerede tennisstjerne Frederik Fetterlein.

Nu fortsætter nedturen også professionelt for den storbarmede popsanger. Hendes nye album "Restart" har nemlig solgt under 100 eksemplarer i sin første uge i handlen. Det betyder, at SOAP-silden ikke engang popper op på top 100, skriver Ekstra Bladet.

Den chokobrune skønhed havde ellers store forventninger til sit comeback-album. Sådan her sagde hun, da hun vendte hjem fra en ferie i Thailand.

- Der var en SOAP-fan, der gerne ville have mig til at optræde. Jeg optrådte så med to af demoerne fra den nye plade. Og folk var så begejstrede og stod med armene i vejret og sang med. Der vidste jeg, at jeg bare så meget skulle hjem og skrive den plade færdig.

Men publikummerne efterlod åbenbart begejstringen på ferie-resortet, for samme succes kan Saseline ikke prale af nu.Hun er ikke den eneste, der kæmper forgæves om danskerne musikalske købetrang.

Også Anders Matthesens nye album flopper fatalt. Det anmelder-udskældte hip hopforsøg "Villa Peakstate" styrtdykker på hitlisten, og må se sig forvist fra en fjerdeplads til en ærgerlig 27. plads. Kun 2000 har i alt investeret i "Andens" rim.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close