Nyheder1. november 2013

Saseline: Fik en abort

Da Sean var otte måneder, blev sangerinden gravid igen
Saseline er vant til at passe på sin far
Saseline er vant til at passe på sin far
 Foto: Dan MariegaardAt Saseline og Frederik Fetterleins liv har været turbulent, er der ingen i tvivl om. Slet ikke, hvis man har set programmet "Saselines bekendelser".

Her har den gudesmukke sangerinde i tidligere afsnit bl.a. fortalt, hvordan Frederik konstant var utro, mens hun var gravid med deres fælles barn. Men nu springer Saseline endnu en bombe.

Saseline drømmer om flere børn

- Sidst jeg var her, var jeg ikke særlig lykkelig, fortæller Saseline til kameraet, da hun er ankommet til sit fødehjem i Malaysia.
Sidst Sean var med sin mor i hendes fødeland, var han bare otte måneder og hun var dybt ulykkelig, fordi hun netop havde forladt Fetterlein efter nogle meget turbulente år.

- Da jeg var her fandt jeg ud af, at jeg var gravid. Og jeg vidste, jeg ikke skulle have det. Jeg overvejede tanken. Det var smart at have mine to børn med samme mand. Men på den anden side, ville jeg ikke frarøves den gode oplevelse ved at have en familie. Det kan jeg stadig nå at opleve. Jeg behøver ikke være alenemor til to, så jeg valgte en abort, siger Saseline ærligt.

Kendte mænd mobber Saseline

"Saselines bekendelser" kan ses på Kanal 4 onsdag klokken 21.


Sponsoreret indhold