Nyheder7. juli 2009

Sascha Dupont: Har billet til Jacksons mindeshow

Som en af meget få danskere er det lykkedes klaverpigen at skaffe sig adgang til det eftertragtede show i Staples Centeret
Millioner af mennesker vil i aften være misundelige på Sascha Dupont
Millioner af mennesker vil i aften være misundelige på Sascha Dupont
 Foto: All Over

1,6 millioner mennesker havde søgt, men kun 11.000 vil være til stede, når the King of Pop i aften bliver mindet i Staples Center i Los Angeles.

Blandt dem er sangerinden Sascha Dupont, der i øjeblikket bor i Beverly Hills sammen med sin mand.

- Jeg er helt vildt glad og helt oppe at køre. Jeg glæder mig helt vildt, for det er jo lidt af et scoop, jubler Sascha Dupont til SE og HØRs udsendte i Los Angeles. Billetten har hun fået gennem sin amerikanske manager.

Allerede kort efter Michael Jacksons død udnyttede Sascha Dupont sin nye hjembys beliggenhed til at opleve stemningen midt i brændpunktet.

- Da jeg hørte, han var død, lå jeg i en hotelpool på Sunset Boulevard. Først troede jeg ikke på det, men da det gik op for mig, tog vi sammen med nogle venner ned til UCLA-hospitalet, hvor Michael døde. Der er ingen tvivl - vi har mistet en af verdens største kunstnere, siger 34-årige Sascha Dupont, der kan se frem til en stor oplevelse, når det går løs i aften klokken 19 dansk tid i Staples Center.

Sponsoreret indhold