Nyheder 11. november 2013

Saronas datter frygtede for sin mors liv

Singelivs-stjernen er forelsket igen og glæder sig over, datterens frygt er stoppet
Sarona har igen fundet lykken efter en turbulent tid
Sarona har igen fundet lykken efter en turbulent tid
Foto: All OverLige nu er Sarona meget lykkelig. Hun har nemlig fundet sammen med sin seksårige datters far, efter de har været fra hinanden i tre år. De tre år, har dog været alt andet end lykkelig, for den tidligere "Singlelivs"-stjerne. For I længere tid er hun blevet chikaneret af en anden Singelivs-deltager, Samuel, som hun var kæreste med. Og det har sat dybe spor i datteren:

Bryllup I Singleliv

- Isabell går og smiler hele tiden. Nu har hun ikke længere problemer med at falde i søvn. Før var hun nervøs og ville helst passe på mig, fordi hun også oplevede Samuel truende og så ham stå med et bat i hånden på plænen foran vores vinduer. Hun kom ofte ind og spurgte, om jeg var sikker på, at der ikke kunne komme nogen ind ad dørene, fortæller Sarona til Ude og hjemme.

Claus fra Singleliv passer godt på sit hjerte i jagten på kærligheden. Læs mere på udeoghjemme.dk

Kenny, Saronas nuværende kæreste, har været en stor hjælp i den turbulente tid:

- Kenny har hjulpet mig meget, når jeg har været bange for Samuel. Han har passet på mig og Isabell, og nu er jeg ikke bange for Samuel længere. Det er kun to måneder siden, Samuel sidst fulgte efter mig og min søster i bil. Nu holder han sig væk, fortæller Sarona, der både planlægger at flytte sammen med Kenny og at lave en lillebror eller en lillesøster til Isabell.


Forholdet mellem Sarona og Samuel var dødsdømt fra starten. Hans jalousi dræbte det. Læs mere på udeoghjemme.dkSponsoreret indhold