Nyheder18. november 2016

Sarah Zobel om Burhan som far: Han klarer det fantastisk

For ti måneder siden blev Sarah Zobel og Burhan G forældre til lille Dallas, nu fortæller Sarah, hvordan farmand klarer sin nye rolle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dma7.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Sarah Zobel var i forvejen mor til børnene Vincent og Roberta, da hun for ti måneder siden blev mor til lille Dallas. Derimod var det første gang at Burhan G kunne kalde sig far, og nu fortæller Sarah, hvordan han klarer sin nye rolle.

- Han klarer det fantastisk, men han har jo haft sindssygt travlt, fortalte Sarah Zobel ved lørdagens Danish Music Awards.

- Faktisk siden Dallas blev født, har han jo haft megatravlt med at gøre sit album færdigt, så nu håber jeg vi får lidt tid til at være familie, fortalte Sarah. Burhans nye album er netop kommet på gaden, og det er altså det, der har taget noget af den nybagte fars tid.

Med sine ti måneder er Dallas også ved at komme i den alder, hvor han kravler rundt og er meget nysgerrig.

- Han pisker rundt, og kravler rundt og vil op af alting. De store synes jo også, at det er hyggeligt, fortalte Sarah.

Men selvom det er hyggeligt at have en lille baby i huset, så er en ting dog sikkert for Sarah: Der kommer ikke flere børn.

- Nej slut, nu må det være nok, fortalte hun grinende, da spørgsmålet om, om de parret skulle have flere børn blev bragt på bane.

Se ALLE billederne fra lørdagens Danish Music Awards i galleriet herunder

Danish Music Awards 2016

null

Sponsoreret indhold