Nyheder1. maj 2013

Sarah Zobel: Konfliktsky

Burhans smækre psykolog stikker halen mellem benene
Selvom Sarah Zobel er psykolog er hun ikke god til at løse sine egne konflikter.
Selvom Sarah Zobel er psykolog er hun ikke god til at løse sine egne konflikter.
 Foto: Claus PoulsenVi kender det alle sammen. Når der er optrapning til sure miner eller højlydte ord, bakker vi ud og vender ryggen til problemet. For hvad er egentlig værre end en kold konflikt?

Og selv om vi udmærket ved, at konflikterne er til for at blive løst, er det bare lettere at tage flugten. Men hvem skulle have troet, at Sarah Zobel, der har en kandidatgrad i psykologi fra universitetet med i bagagen, reagerer præcis som de fleste andre.

- Jeg har en tendens til at forbinde konflikter med afvisning og mennesker, der råber højt. Dårlig stemning og dominans. Dvs. konflikter er noget, jeg helst undgår. Jeg er godt og gammeldags konfliktsky!, skriver Burhans lækre psykolog på sin blog.

Sarah Zobel: søger hjælp efter skilsmissen

Men efter en workshop med to andre kvinder, ser jetsetteren pludselig anderledes på sagen.

- Der oplevede jeg, igen, at konflikter faktisk kan være utroligt konstruktive. Nærmest noget man kan ønske sig i en arbejdsproces. For hvis man formår at løse dem, står man endnu stærkere end før, forklarer Sarah.

Så hvor konflikterne, og en vis charmerende yngre sanger, tidligere kom i vejen for forholdet til eksmanden Alexander Kølpin, kan hendes nye kæreste Burhan G. håbe på, at Sarahs nye erkendelse gør, at hun bliver og arbejder på parforholdet i stedet for at gå sin vej.

Se hvilke stjerner, der sidder fast i en kæmpe konflikt

Sponsoreret indhold