Nyheder6. januar 2017

Sarah sender bøn: Stop dum trend

"Vild med dans"-værtinden Sarah Grünewald beder turister om at holde sig fra at ride på elefanter i udlandet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1sarah.jpg
 (Foto: All Over Press)

Bidende vinterkulde har ramt Danmark, og det får mange danskere til at drømme sig væk til varmere himmelstrøg.

Men hvis du er på vej ind i et fly til Asien, så tænk dig lige om, før du benytter dig af eksotiske "turistfælder" som at ride på elefanter.

Sådan lyder den kontante besked fra tv-værtinden Sarah Grünewald i et nyt opslag på det sociale medie Instagram.

- Vil I for Guds skyld ikke godt holde jer fra ryggen af de stakkels elefanter, skriver "Vild med dans"-værtinden, der netop selv er vendt hjem fra en ferie til Thailand i december.

I opslaget beskriver den 32-årige tv-darling, hvordan hun selv har konfronteret turister, der var på vej op på ryggen af en elefant under en tidligere rejse til Sri Lanka. Og det er der én bestemt grund til.

- Kigger man godt efter i stedet for at lukke øjnene, kan de fleste sagtens se, at de ridder på et dyr, der har kæder, sår eller andre tydelige beviser på dårligdom, skriver den dyreglade tv-vært.

Og selv om det også for Sarah Grünewald var en grænseoverskridende oplevelse at konfrontere turisterne med deres handlinger, så opfordrer hun alligevel andre til at gøre det samme.

- Vi kan virkelig gøre en stor forskel - ikke kun ved at lade være, men også ved at sprede budskabet, når vi rejser, lyder det fra tv-darlingen.

null

Se flere billeder af Sarah Grünewald herunder

Super sexede Sarah Grünewald

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold