Nyheder10. oktober 2018

Sarah Mahfoud vil have kæmpe børneflok

"Vild med dans"-vinderen Sarah Mahfoud skal aflevere negativ graviditetstest før hver kamp
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah-mahfoud-10102018.jpg
 Foto: TV3

I aften er det den 28-årige professionelle bokser og tidligere "Vild med dans"-vinder, Sarah Mahfoud, der lægger hus til gæsterne i 'Til middag hos' på TV3.

Hun er i stald hos boksepromotor Mogens Palle og den tidligere danske sværvægtsbokser, Brian Nielsen.

Og da gæsterne, TV-værten Michèle Bellaiche, sangeren Bryan Rice og danseskoleejeren og dansedommeren Jens Werner er på rundtur i hendes bolig, finder de blandt andet udstyr med pailetter, og det kan Bryan Rice ikke rigtigt få til at harmonere med boksesporten, men den er god nok.

Det er fordi Sarah må forsøge at skille sig ud i den meget mandedominerede boksesport.

Men først vil Bryan høre, hvordan det står til med økonomien.

Bryan: - Kan man leve af at være bokser?

- Jeg kan ikke leve af det på nuværende tidspunkt. Når du bliver go' og får nogle titler og kan sælge billetter, sponsorater og TV-aftaler, så tror jeg helt sikkert godt, man kan tjene nogle penge på den måde. Der er jeg ikke endnu - jeg er stadig ved at bygge min karriere op, for jeg er jo ikke den typiske bokser, der appellerer til bokse-publikummet, indleder Sarah. - De tungere mænd appellerer mere til det gængse boksepublikum, så de har nemmere ved at få sponsorer og blive ført frem, fordi de på en eller anden måde passer bedre ind i gruppen. Jeg skal finde noget andet interssant, som gør mig interessant for gruppen, for jeg kan jo ikke gå op og bokse som en dreng, fortsætter hun. Jens Werner: - Hvad er det så, du kan hive frem? - Jeg kan godt li' at jeg er kvinde i boksepsorten og ikke prøver at være en mand. Jeg kan godt lide at tage det lidt feminine ind i en mandeverden og prøve at skille mig lidt ud, siger Sarah Mahfoud. Se Sarah fortælle om at være kvinde i en mandesport:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Michèle Bellaiche har ikke glemt sit TV-vært-job i 'Til middag hos', og hun spørger ind til privatlivet. Michèle: - Men hvad så nu, Sarah. Du er 28 år nu og vil selvfølgelig gerne drive det endnu længere, men hvad med familie og børn...? - Det skal jeg jo også have på et tidspunkt. Jeg er selv ud af en søskendeflok på tre, og jeg ville ikke kunne undvære mine søskende. - Jeg har sagt til min kæreste, at jeg godt kan gå med til at få tre børn, men det er minimum, siger Sarah i 'Til middag hos'. Sarah Mahfoud var i forbindelse med optagelserne i et forhold, men er siden blevet single. Michéle: - Men når du så på et tidspunkt overvejer at få nogle børn, så bokser du formentlig stadigvæk, og så vil der være et tidsrum, hvor du ikke ved, om du er gravid, og hvor du er i fare for at få et slag i maven. - Der er nogle regler. Og i forbindelse med hver kamp er der en lægeundersøgelse, og der skal jeg også fremvise en negativ graviditetstest. - Men når jeg så en dag vil have nogle børn, så lægger jeg også handskerne på hylden, siger Sarah. Hør Sarah fortælle om planerne om børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Hun bliver også spurgt ind til sin baggrund om hvordan det har været at vokse op i Danmark med en færøsk mor og en syrisk far. Hør Sarah forklare, hvordan hun manøvrerer i livet med sin multikulturelle baggrund:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Se hele 'Til middag hos' på TV3 klokken 19.

Sponsoreret indhold