Nyheder25. maj 2013

Sarah Louise: Sælger ud

Den smukke mor vil ikke længere være model-mutter. Se hendes afløser her
Af af
Sarah Louise med sit velkendte, lange hår.
Sarah Louise med sit velkendte, lange hår.
 Foto: Mikael RieckHun ser stadig dejlig ud, men fremover vil Sarah Louise Christiansen bruge mere tid som mor, og meget mindre i modelverdenen.

Den sprøde sild har simpelthen valgt at sælge sit bureau, Dream Models.

-Jeg har solgt af flere grunde. Jeg fik et godt tilbud, og så er det bare rigtig god timing.

Bureauet er på sit højeste, og mit privatliv og blog tager rigtig meget af min tid. Og med en lille ny på vej, bliver der ikke mere tid fremover.

Sarah Louise Christiansen: Hun blev Danmarks dejligste

Jeg vil fokusere på familien og andre projekter det næste stykke tid, og efter otte år som model-bureau-ejer, føler jeg også, at jeg har fulgt det eventyr godt til ende. Nu skal der nyt og friskt blod til, siger Sarah til seoghør.dk.

Den nye ejer, Sarah Rehman, har slået sine folder i Dream Models i nogle år, først som model, så som booker og senere som direktør. Og så er hun mindst lige så smuk som sin forgænger.

-Det har altid været en drøm for mig at være selvstændig, og da en af mine helt store passioner er mode og skønhed, er et model bureau det helt optimale at beskæftige sig med.

At den drøm skulle gå i opfyldelse i en alder af kun 22 år er helt fantastisk, jubler Sarah Rehman, som har planer om at gøre Dream Models endnu større.

-Jeg vil fokusere meget på specielt vores Fashion og Swimsuit afdelinger men også vores DPC (Dream Party Crew) og event afdelinger.

Og så vil jeg sørge for, at vores modeller bliver coached i poseringer, catwalk m.m. Så de kan yde et top professionelt resultat, når de kommer ud til kunderne, lover den nye indehaver.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/260cd99b2cf542b4b8635bb87c49b930.jpg


Smukke, 22-årige Sarah Rehman er den nye indehaver af Dream Models. (Foto: Privat)

Gravid igen: Sex til Sarah

Sponsoreret indhold