Nyheder18. februar 2014

Sarah Louise frygter 3. graviditet

Skal eks-modelmutteren have endnu et barn?
Sarah Louise har ikke lyst til en baby i maven igen
Sarah Louise har ikke lyst til en baby i maven igen
 Foto: Thomas LaursenDet er lykkes Sarah Louise at få to børn med kun 13 måneders mellemrum, så hun er selvsagt ikke super skruk lige nu. Derfor er det også med frygt, at hun kan konstatere her fem måneder efter fødslen af barn nummer to, at hun igen oplever symptomer på graviditet:

- Jeg har de sidste par uger døjet en del med kvalme og hovedpine og jeg genkender følelsen fra de gange, jeg har været gravid. Jeg må slet ikke blive gravid de næste 3 år og tanken om, at måske skulle være tvunget til abort, knuser mit hjerte. Jeg er på p-piller for første gang i 2 år, spørgsmålet er, om det kan være dem der gør mig dårlig? Nogle erfaringer med den slags derude??, spørger hun på sin blog.

Sarah Louise viser babyen frem

Årsagen til, at Sarah Louise siger, at hun ikke må blive gravid i tre år skyldes, at hun har fået kejsersnit både, da hun fødte Albert i 2012 og da hun fødte Åse Alma i 2013.

Sarah Louise: vild krop efter to fødsler

Sarah Louises mange læsere, mener dog, som undertøjsmodellen også selv skriver, at hendes kvalme og hovedpine muligvis skyldes hendes minipiller.

Sponsoreret indhold