Nyheder6. juli 2011

Sarah Louise fik fyldt hullerne

Undertøjsmodellen måtte forleden gabe mere end almindelig højt
Kunne du tænke dig en dreng? Eller vil du helst have en pige? Sarah Louise Christiansen har hemmeligheden til at bestemme kønnet. (Foto: AOP)
Kunne du tænke dig en dreng? Eller vil du helst have en pige? Sarah Louise Christiansen har hemmeligheden til at bestemme kønnet. (Foto: AOP)
 Foto: All Over Press

Da den veldrejede model forleden tog plads i tandlægestolen, skulle der gabes godt op. Sarah Louise skulle nemlig have fyldt ikke mindre end 2 huller.

Læs også: Udsat for ufrivillig cybersex

Indtil for nylig har Sarah Louise ikke været særlig flittig til at aflægge sin tandlæge visit, og hun er derfor lykkelig for, at skaderne ikke var værre.

- Før jeg var ved tandlægen sidste år, havde jeg ikke været ved tandlægen i 12 år, så jeg er selv ret imponeret over, at mine tænder ikke var pilrådne, siger Sarah Louise til tv2 Gossip.

Den lange periode uden besøg i stolen skyldtes en voldsom tandlægeskræk, som modelmutteren pådrog sig i en alder af 14 år.

Læs også: Sarah Louise: Hash-glad

Dengang stiftede Sarah Louise bekendtskab med lattergas for første gang, og det var bestemt ikke en rar oplevelse.

- Jeg fik en form for allergisk reaktion og blev fuldstændig hysterisk og fik det dårligt, lyder det fra modelmutteren, som er svært stolt af den måde, hun klarede sit sidste besøg på.

- Jeg hverken kastede op eller fik angstanfald, selv om jeg skulle have fikset 2 huller, jubler Sarah Louise Christiansen.

Sponsoreret indhold