Nyheder 26. november 2014

Sarah Louise er bange for at blive misforstået

Modellen og bloggeren viser sit liv frem i TV-showet Forsidefruer
Af af
Sarah Louise viser danskerne, hvad det vil sige at være forsidefrue i nyt TV-program.
Sarah Louise viser danskerne, hvad det vil sige at være forsidefrue i nyt TV-program.
Foto: Mikael RieckDe er kendte for at være lækre nok til at pryde forsiden på diverse blade og magasiner, men siden da har livet taget en drejning for modellen Sarah Louise Christensen og veninderne Anne Lindfjeld og Jackie Navarro. Selvom de stadig ser hamrende godt ud, så er de i mellemtiden blevet mødre.

Det bliver omdrejningspunktet i TV3 programmet "Forsidefruer", hvor de tre damer fortæller om, hvordan det er at være mor og samtidig holde styr på kærligheden og karrieren.

- Jeg er røv nervøs over mit kommende tv program. Det kommer jo på lørdag kl. 21 og jeg har ingen ide om, hvordan det er blevet klippet og følelsen af meget kolde fødder, trænger sig på, skriver Sarah Louise på sin blog.

- Jeg ved jo godt selv, hvordan jeg kan fyrer tons af lort af og som regel laver jeg jo bare sjov og min humor er en smule sort, så jeg frygter selvfølgelig, at blive misforstået. Jeg tror bare jeg gemmer mig under dynen, den aften det vises, skriver modellen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise bryder med kæresten

I mellemtiden har Sarah Louise haft mulighed for at se programmet, og det har gjort hende lettere om hjertet.

- Det var skidesjovt. Jeg grinede rigtig meget, da jeg så det. Man ser en side af mig, hvor jeg er mere afslappet og fjollet, siger Sarah Louise.

- Men det går også op for mig, hvor grimt jeg taler. Jeg snakker jo som en havnearbejder, det skal jeg måske lave om på, inden mine børn begynder at snakke, griner bloggeren.

Og ifølge modellen kan man godt glæde sig til at se programmet.

- Der bliver afsløret noget om en af os, som ingen vidste i forvejen, røber modellen.

Sarah Louise er mor til to børn på et og to år, så der er nok at se til, efter forholdet til børnenes far gik i stykker og hun har rygende travlt med karrieren.

Du kan følge de tre modeller og deres udfordringer på TV3 på lørdag klokken 21. Programmet er en del af TV3's koncept Like TV, hvor seerne kan stemme om, om de synes, der skal produceres flere programmer.

Sponsoreret indhold