Nyheder 22. juli 2009

Sarah Louise Christiansen: Udnyttet af væmmelig fyr

En ukendt mand har lokket unge piger til at smide tøjet, fordi han udgav sig for at komme fra Dreammodels
Sarah Louise kan godt forstå, at unge kvinder vil være modeller – de skal bare se sig for
Sarah Louise kan godt forstå, at unge kvinder vil være modeller – de skal bare se sig for
Foto: www.michaelbang.com

Sarah Louise Christiansen har været en tur på politistationen for at anmelde en væmmelig fyr, der har udgivet sig for at være en af hendes agenter for Dreammodels.

Under navnet Misja har han lokket med en modelkontrakt, det eneste de unge piger skulle gøre, var at sende nøgenbilleder til ham og tænde for deres webcam så han se dem "live".

- Klamme, klamme svin. Det værste er, vi ved ikke, hvor mange der er gået i fælden, som vi ikke har hørt noget til, fortæller en dybt rystet modelmutter.

Det er et år siden, hun først hørte fra en pige, der havde været i hænderne på Misja. I starten tog hun det ikke seriøst, men hun har siden modtaget flere og flere mails fra piger, som er blevet udnyttet. Mange af dem kunne også fortælle, at han prøvede at mødes med dem.

- Vi aner ikke, hvad han er for en. Måske er det bare en dumdristig knægt, men det kan også være en psykopat, som man overhovedet ikke vil have noget med at gøre. Det værste, der kan ske, er, at en ung pige på 15 år mødes med ham, og så ser vi hende aldrig igen, siger Sarah Louise bekymret.

Nu har hun så pudset politiet på ham og håber på, at de kan sætte en stopper for hans internetaktiviteter.

- Jeg er nervøs. Jeg ville blive ulykkelig, hvis der skete noget med en pige. Jeg ved, hvor skidt branchen er, og har selv haft dårlige oplevelser med mænd, der ikke ved, hvor grænsen går.

Ud over at hun er bekymret for pigernes ve og vel, frygter hun også, at det går ud over hendes firma Dreammodels. Hun har nu sat en advarsel op på sin hjemmeside, så hun håber på, at de unge piger ikke skal frygte overgreb.

Sponsoreret indhold