Nyheder26. juli 2009

Sarah Louise Christiansen: Modelskole

Den smukke dansker giver nu staldtips til, hvordan man bliver et eftertragtet ansigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/sarahlouise2-jpg.jpg

Er du en fashionmodel, en typemodel eller måske en glamourmodel? Frygt ikke, hvis ikke du kender svaret, for nu er der hjælp at hente hos modelmutter Sarah Louise Christiansen.

Hun starter en modelskole, hvor man kan få den hjælp og vejledning, man har brug for, hvis man vil klare sig i modelbranchen.

- Vi har allerede et helt hold fyldt. Der har været overraskende stor efterspørgsel, fortæller Sarah Louise, der fik ideen under sin ferie.
Undervisningen henvender sig til både mænd og kvinder i alle aldre, for som den garvede model fortæller, så er der brug for alle slags mennesker i den glittede modelverden.

- Vi oplever tit, at folk sender os dårlige billeder, hvor det er tydeligt, at de ikke selv ved, hvilken slags model de er. I det her job skal man kende sig selv, og så skal man være realistisk. Du kan ikke blive runwaymodel, hvis du er 165 centimer høj.

modelskolen inddeles modellerne i 3 kategorier. Fashionmodellerne er det, de fleste forbinder med ordet model. Høje, slanke piger med markerede kindben. Glamourmodellerne derimod er mere klassisk smukke. Her gør det ikke noget, at der både er til gården og gaden. Typemodellerne derimod behøver hverken at have højde eller sexappeal. Men kan være specielle på alle mulige andre måder.

- Vi henvender os til dem, som gerne vil have en karriere i modelbranchen. Her lærer man sine gode sider at kende og bliver meget mere retningsorienteret, forklarer grundlæggeren af skolen, der ringer ind til 1. time i starten af august.

Sponsoreret indhold