Sarah Louise Christiansen: I bad med kæresten

Sarah Louise ved lige, hvordan hun skal forkæle sin mand

Sarah Louise ved lige, hvordan hun skal forkæle sin mand

Foto: Christian Grüner

Der er ingen tvivl om, at den veldrejede modelbabe Sarah Louise Christiansen er rigtig glad for sin forlovede aktiedealer Michael Nymann Handryciak, og at hun ved, hvordan hun skal vise det.

- Jeg var fuld af overskud igår aftes, og tænkte, at min kære forlovede trængte til at blive hygget lidt om. Jeg fyldte badekarret op, og brugte en af de lækret Sheisido tabs jeg fik i Valentinsgave til badet, skriver den smukke brunette på sin blog, og fortsætter den dampende fortælling:

- ...og så hoppede jeg selvfølgelig i badet med ham. Det resulterede i en virkelig dejlig og hyggelig aften bare os to…det kan anbefales, skriver Sarah Louises på sin blog, i et indlæg du kan læse her.

Læs også: Kom helt tæt på Sarah Louise Christiansen

De to turtelduer blev forlovet i december sidste år under en romantisk ferie i Dubai kun et halvt år inde i deres forhold. Michael faldt på knæ med en diamantring, og Sarah Louise sagde straks ja.

Det er ikke første gang, Sarah Louise har været forlovet. I begyndelsen af 2009 afslørede hun, at hun skulle giftes med fodboldspilleren Jamil Fearrington. Brylluppet blev dog aldrig til noget.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close