Nyheder5. februar 2010

Sarah Louise Christiansen: Brylluppet udskudt

Den labre model ser slet ikke sine forældre - og vælger derfor at droppe et almindeligt kirkebryllup med hele familien
Af af
Brylluppet mellem det forelskede par er udskudt
Brylluppet mellem det forelskede par er udskudt
 Foto: Thomas Laursen

Hun kalder sig allerede Fearrington til efternavn, men Sarah Louise Christiansen må vente med at få det endeligt på plads.

Hun og kæresten Jamil Fearrington havde regnet med et januarbrullup, men på grund af TV-arbejde har smukke Sarah slet ikke haft tid til planlægningen, så nu har hun og Jamil valgt at udskyde brylluppet til sommer - på Barbados.

- Jeg ser ikke min familie, så jeg vil hellere giftes på stranden fremfor ved et stort og prangende kirkebryllup i Danmark, fortæller den labre model, som hverken har kontakt til sin far eller mor.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/februar/saralouise-babe4-jpg.jpg


(Foto: Michael Bang)


- Jeg så min far første gang som 19-årig og har kun set ham tre gange ialt, forklarer Sarah og vil i virkeligheden helst undgå det ømtålelige emne.

- Men min mormor og morfar har altid været der for mig, fortsætter Sarah, som sidste år mistede mormoderen og derfor kun regner med at se sin morfar og måske sine to yngre brødre til bryllup.

- Jeg regner da med, vi holder en lille fest før vi tager til Barbados for så at blive gift og holde bryllupsrejse samtidig.

Sponsoreret indhold