Sarah Louise: Blev dopet på bytur

Det kunne være endt helt galt for smukke Sarah Louise

Det kunne være endt helt galt for smukke Sarah Louise

Foto: All Over

For et par uger siden var det radioværten Mascha Vang, som fik "spiket" sin drink med stoffer. Nu har den smukke indehaver af modelbureauet Dream Models, Sarah Louise Christiansen, fået samme tur.

Læs også: Mascha Vang: Gik i sort

Under en fest i weekenden fik hun blackout - sandsynligvis fordi nogen havde puttet feststoffet GHB også kaldet Fantasy i hendes drink.

- Jeg var på skadestuen hele aftenen i går for at få taget blodprøver, da jeg er sikker på, at nogen har puttet noget i mit glas. Lægerne symptombehandlede mig og sagde, at alt tydede på, at jeg har fået stoffet GHB også kaldet Fantasy (…) Der er heldigvis ikke sket mig noget, da mine venner fik mig sikkert hjem, men jeg kan intet huske, aner ikke, hvordan jeg var kommet hjem og kastede voldsomt op hele dagen, skriver Sarah Louise på sin blog.

Læs også: Sarah Louise: Banket gul og blå

Hun opfordrer derfor andre piger, som skal i byen, til at passe godt på deres drinks.

- Jeg har 3 andre veninder, som er blevet udsat for det samme i det københavnske byliv inden for 2 uger. Så dette er en advarsel: pas på jeres drinks og sørg for selv at blande dem, skriver hun.


Sarah Louise festede igennem med sine kendis-venner. Men festen stoppede brat, da nogle kom GHB i hendes drink (Foto: Sarahlouise.dk)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close